Najpoznatiji tajni agent u novom filmu vozit će FIAT 500

FIAT DOŠAO NA SVOJE 
Najpoznatiji tajni agent u novom filmu vozit će FIAT 500 Početkom sljedeće godine započinje snimanje novog James Bonda, a karizmatični agent vatikanskim ulicama jurit će u modelu Fiata 500.

Šarmantni Daniel Craig zaigrat će u još jednom ulogu napopularnijeg tajnog agenta. Ljubitelji Bondovih filmova, tijekom godina nagledali su se atraktivnih Bondovih djevojaka dok ljubitelji autobmobila ne mogu ostati ravnodušni na nabrijane i luksuzne automobile koji su postali zaštitni znak ovog popularnog agenta. 
Aston Martin DB5 zamijenio FIAT 500 

Naime, ako je vjerovati glasinama, čini se kako će u sljedećem filmu Bond preuzeti ključeve Fiata 500. Daniel Craig Fiatom će juriti ulicama Vatikana, a te sekvence snimat će se početkom sljedeće godine.
Ako je suditi po popularnosti filma, sigurno je kako u FIATU imaju itekako puno razloga za slavlje.
Riječ je o automobilu koji predstavlja prepoznatljivi talijanski stil i izgled, a u odnosu na dosadašnje modele Fiata, veći je i prostraniji, a ne zaboravimo , upravo Fiat oduvijek bio sinonim za inovativne automobile koji nude sofisticirana tehnološka rješenja – jednostavnost pri korištenju.

Pročitajte više