Nećete vjerovati koliko vlasnici traže za Teslinu zviždaljku

Foto: Tesla Motors, eBay

IAKO je lansiranje Cybertrucka odgođeno, u Tesli imaju novi hit. 

Nakon što je Elon Musk na Twitteru pozvao svojih 65 milijuna pratitelja da "puhnu u zviždaljku Tesli!", zavladala je prava pomama za novom Teslinom zviždaljkom. Problem nije bila ni cijena od 50 USD za Cyberwhistle, i to nakon što je Musk osobno poručio da ne treba bacati 19 USD na "smiješnu Apple krpicu", koja se, usput rečeno, rasprodala u svega nekoliko sati. 

Cyberwhistle se našao na eBayu, a nudi se po cijeni od 150 do 300 USD. Neki traže puno više, čak 2500 USD! I tu se ne radi samo o ponudi jer je niz zviždaljki prodan po cijeni od 200 USD. Toliko o tome da tzv. Cybertruck dizajn nije poželjan.

U Tesli visoku cijenu objašnjavaju limitiranom nakladom, kao i činjenicom da je izrađena od visokokvalitetnog medicinskog čelika. A ima i alkicu da se može objesiti. Ponavljamo, cijena joj je bila 50 USD.

Službeni opis novog Teslinog proizvoda je: "Inspiriran Cybertruckom, Cyberwhistle limitirane serije vrhunski je kolekcionarski predmet izrađen od medicinskog nehrđajućeg čelika u visokopoliranoj završnoj obradi. Zviždaljka uključuje integriranu značajku pričvršćivanja za dodatnu svestranost."

Pročitajte više