Novi rekord na Index Oglasima - aktivno 25.000 oglasa osobnih automobila

Foto: Index.hr, brzakolica.net

INDEX OGLASI oborili su još jedan u nizu fantastičnih rekorda - od danas se možemo pohvaliti s čak 25.000 aktivnih oglasa osobnih automobila! Uvjerljivo smo najveći besplatni oglasnik u Hrvatskoj, a naša rubrika osobnih automobila svakodnevno dobiva stotine novih oglasa i jedna je od najbrže rastućih rubrika u cjelokupnoj ponudi na domaćem webu.


Mnogo je razloga zašto svoje oglase postavljate baš na našoj web stranici, a vjerujemo da je jedan od najvažnijih taj što smo potpuno besplatni. Registraciju i objavu oglasa ne naplaćujemo! Niti jedan oglas, niti u jednoj kategoriji. Index Oglasi su potpuno besplatni i takvi će ostati zauvijek.

Velika i raznolika ponuda

Naši oglasi automobila svakodnevno skupe po 10 tisuća pogleda, a nerijetko se dogodi da ta brojka bude i višestruko veća. Žestoki Audi A6 ima gotovo 40 tisuća pogleda, prelijepi Golf V preko 45 tisuća, a simpatični Smart je pregledan čak 80 tisuća puta, a to čak i nisu naši rekorderi. Osim broja pogleda, možemo se pohvaliti i brzinom kojom naši korisnici prodaju svoje automobile na našem oglasniku. Nedavno nam se javio direktor koji je svoga Mercedesa prodao već za 45 minuta i to dok je čekao podatke za uplatu novca na drugom malom oglasniku.

Ponuda osobnih automobila na Index Oglasima je posebno velika i raznolika, a ovom prigodom smo izvukli i podatke o broju oglašenih vozila po marki automobila. Zanimalo nas je koju marku vozila naši korisnici najčešće prodaju, a odgovor nas nije nimalo iznenadio.


Na uvjerljivom prvom mjestu, s čak 4.161 oglasom, nalazi se Volkswagen. Slijede ga Opel i Renault s 2.288 i 2.239 aktivnih oglasa, a tek iza njih se nalazi njemački trojac – BMW (1.889), Mercedes (1.688) i Audi (1.664). Preko tisuću oglašenih automobila imaju još i Peugeot, Fiat, Ford i Citroen, dok su Škoda, Alfa Romeo i Mazda u intervalu od 500 do 800 oglasa.



Ako vam ovo nisu dovoljni razlozi da postanete naš novi korisnik, možda će vam biti zanimljiva informacija da svakodnevno na našoj Facebook stranici dijelimo 20-ak vaših najatraktivnijih i najkreativnijih oglasa i tako vam direktno pomažemo u prodaji. Vaši oglasi tako, bez ikakvog plaćanja, uspiju doći do puno većeg broja potencijalnih kupaca, a često i preko 100.000 ljudi primijeti baš vaš oglas.

Za sva pitanja i probleme na koje naiđete prilikom kupovine ili prodaje na Index Oglasima stojimo vam na raspolaganju. Odgovaramo na sve poruke i to najčešće u roku od nekoliko minuta. Osim toga, i humanitarno pomažemo u udomljavanju životinja te takve objave promoviramo gotovo svakodnevno.

Index Oglase pregledajte ili besplatno predajte na adresi www.index.hr/oglasi.
 

Pročitajte više