Subaru je za novi model izabrao ime koje krije prosti izraz, primjećujete li ga?

Screenshot: YouTube

JAPANSKI proizvođač se odlučio za vrlo provokativan naziv nove izvedbe modela.

Subaru je svom novom ljubimcu na četiri kotača obilne energije dao ime Forester Ultimate Customized Kit Special. U prijevodu s engleskog, akronim ovog imena predstavlja riječ za seksualni čin. Samo obratite pažnju na početna slova svake riječi u njegovom nazivu.

Čini se da marketinški tim Subarua nije mogao naći prave riječi kojima bi nahvalio svoje novo vozilo pa su se odlučili za vrlo slikovit naziv, prenosi UNILAD.

Ako se pitate je li riječ o slučajnosti, po riječima časopisa Top Gear Philippines, naziv mu odgovara jer će vlasniku ovakvog automobila "sve biti ravno" dok je za volanom. Automobil je predstavljen na ovogodišnjem Singapore Motor Showu i vrlo vjerojatno će ostati kao ponuda za lokalno tržište.

Novi Subaru F.U.C.K.S. je, inače, vrhunac luksuza na četiri kotača, s kožnim sjedalima, moćnim hi-fi sustavom, LCD zaslonima na zadnjem sjedalu i pregršt drugih dodataka. Izvana se distancira unikatnim detaljima u kontrastnoj boji, velikim 20-inčnim kotačima i, dakako, u zeleno obojenim čeljustima kočnica.

 

Pročitajte više