VIDEO Htio se pokazati u BMW-u Kockici, a onda je vidio policiju

Screenshot: YouTube

S OBZIROM NA sve što je napravio, vozač je odlično prošao.

Na Redditu se pojavio video koji zorno pokazuje kako funkcionira Murphyjev zakon. A kad je BMW u pitanju, to ne može završiti bez spaljenih guma i policije. 

Video prikazuje mladog vozača koji ohrabren društvom ne štedi tuniranu BMW-ovu Kockicu dok juri cestom kroz gospodarsku zonu. Srce mu je puno od ponosa i adrenalina, dok suvozač i putnik straga ne skidaju osmjeh s lica. BMW posao odrađuje na najbolji način sve dok vozačevu nirvanu ne naruši policijski Ford Explorer koji se upravo priključuje s parkirališta na prometnicu. 

Vozač je u napadu panike stisnuo kočnice malo prejako te su se one blokirale. Auto se zakrenuo za 180 stupnjeva i stao nasred ceste, a vozač je samo uplašeno izustio: "Sad će me uhititi. To je to. To je kraj svega. Moje vrijeme ovdje je gotovo."

Kockicu pokreće tunirani M52 šestak iz novije generacije (E36) koji je sada uz turbinsku pomoć nasviran na preko 500 KS. Već ovo je dovoljno da se konstatira kako je bez obzira na potencijalnu kaznu vozač dobro prošao sačuvavši glavu sebi i putnicima. Začuđujuće, razgovor s policajcem je prošao u vrlo civiliziranom tonu. Youtuber je naknadno objavio kako je nakon angažiranja odvjetnika i žalbe kazna bila skromnih 50 dolara. 

Pročitajte više