VIDEO Poznati youtuber slupao obožavateljev BMW M4

Screenshot: YouTube

MISHA Charoudin, poznati youtuber i legenda Nürburgringa, slupao je obožavateljev BMW M4. 

Nije mu ovo prvi put da se našao u sudaru, ali nikada u ovako teškom.

Dok je vozio BMW M4, zabio se u zaštitnu ogradu blizu Fox Holea s obožavateljem na suvozačevom sjedalu.

Udario je u ogradu pri brzini od 128 km/h

Auto nije bio serijski, pa Charoudin kaže da je nemoguće okriviti neki određeni dio, ali izgubio je kočionu snagu prije nesreće.

"Svjedoci mogu potvrditi da se auto neobično spustio prije Fox Holea, nakon čega je počeo dimiti i više nije mogao kočiti", prepričava Charoudin u videu. 

Vjeruje da je udario u ogradu brzinom od 128 km/h.

Prošli su s par posjekotina

Udari su poslali automobil u zrak prije nego što je zaštitna ograda zakačila stražnji dio vozila i povukla ga natrag na tlo.

Nastala šteta je katastrofalna. Hauba, branik, blatobrani i prednji kotači značajno su oštećeni.

Vjetrobransko staklo je razbijeno, a krov ima dosta veliku udubinu. Čudom, Charoudin i njegov obožavatelj/suvozač izašli su iz razbijenog BMW-a bez ozbiljnih ozljeda. Imali su nekoliko posjekotina i otišli su u bolnicu na službenu procjenu, ali liječnici nisu utvrdili ozbiljnije ozljede.

Obećao mu je zamijeniti auto potpuno besplatno

Razbijeni M4 ponudili su BMW-ovom odjelu za potrebe proučavanja. Bez obzira na to hoće li BMW na to pristati ili ne, Charoudin je svom obožavatelju obećao zamijeniti auto bez ikakvih troškova. 

Čak je pokrenuo kampanju na GoFundMe kako bi zamjenski automobil bio ne samo jednako dobar kao ovaj već i brži. "Pogledajmo možemo li možda čak izgraditi ubojicu GT3!" kaže u videu.

Nesreće s ovakvim rezultatima ukazuju na to koliko je današnja sigurnosna oprema dobra. Ne samo da je BMW sam apsorbirao i ublažio velik dio potencijala za ozljede, već je to učinila i zaštitna ograda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.