VIDEO Vjetrobran Tesle je otporan na metke, ali ne i na ljudsku glupost

Screenshot: Twitter

VLASNIK najnovijeg Teslinog modela će zbog ljudske gluposti morati u prijevremeni posjet servisu. 

Kao što video zorno pokazuje, ljudska glupost je doista beskrajna. Kratki video prikazuje neimenovanu mušku osobu koja, skačući po vjetrobranu Teslinog Cybertrucka, očito želi dokazati koliko je čvrst. 

U Tesli su doista ponosni na neprobojnost panela karoserije od nehrđajućeg čelika, kao i na čvrstoću staklenih površina. Usprkos nespretnosti s premijere, kad je čelična kugla bez problema razbila staklo, našao se netko dovoljno nepromišljen da skakanjem po vjetrobranu provjerava čvrstoću velike staklene površine. 

I doista, pri skakanju odrasle osobe prosječne težine staklo se gibalo, ali nije puklo. Kapituliralo je tek nakon što je ista osoba sjela na vjetrobran. 

 

Nakon nekoliko sekundi videa čovjeka se može čuti kako govori jednom od svojih prijatelja: "Rekao si mi da je otporan na metke, zar ne?", na što njegov prijatelj odgovara: "Ti nisi metak, ti si Meksikanac." Nekoliko trenutaka kasnije isti viče "Evo metka!" i sjeda na vjetrobransko staklo, smjesta ga razbivši.

Unatoč tome što je upravo razbio vjetrobransko staklo na Cybertrucku, čovjek se ne čini nimalo uznemirenim, govoreći u kameru "Tesla se lomi!" prije nego što videozapis završi. Kako god bilo, vlasnik će morati na servis, a to znači i 1900 dolara troška za novi vjetrobran, čemu treba dodati i trošak ugradnje. 

Pročitajte više