5 najboljih božićnih filmova koje možete pogledati nakon što djeca odu na spavanje

NAKON cijelog tjedna kićenja, kupovine poklona i nakuhavanja, roditelji će za vrijeme blagdana posebno cijeniti svojih pet minuta samoće. Ovi božićni filmovi savršeni su za trenutke nakon što djecu pošaljete na spavanje.

1. Četiri Božića

Ovaj pomalo uvrnuti božićni klasik savršen je za ljubitelje romantične komedije. Mnogi će se pronaći u radnji filma, a posebno oni koji dolaze iz razvedenih i disfunkcionalnih obitelji. 

2. Tulum prije Božića

Radnja ove komedije događa se na Badnjak, kad se trojica najboljih prijatelja iz djetinjstva tradicionalno okupljaju kako bi pronašli najbolji božićni tulum u New Yorku. Ovaj put odlučili su nadmašiti sami sebe i doći na najbolju moguću zabavu - bal Orašara.

3. Ludi Božić u uredu

Savršen film za roditelje koji rade u korporativnoj atmosferi. Privremena izvršna direktorica velike tvrtke daje svojim zaposlenicima ponudu koju ne mogu odbiti - ako uspiju sklopiti veliki ugovor, obećava da neće biti novih otpuštanja. Zaposlenici smišljaju rješenje koje uključuje megalomansku božićnu zabavu kojom se nadaju privući velikog klijenta.

4. Božić kod zločestih mama

Božić definitivno može biti stresno razdoblje, posebno za majke koje žele praznik učiniti posebnim za svoju obitelj. Kada se tri prezaposlene majke odluče pobuniti protiv očekivanja koja su im postavljena tijekom praznika, stvari se brzo okreću i postaju kaotične. Uskoro se pridružuju i njihove majke koje pomažu stvoriti još veći kaos...

5. Umri muški

Da, smatramo Umri muški božićnim filmom. I to sjajnim. Događa se na Badnjak, a John McClane prisiljen je krenuti u akciju tijekom blagdanske zabave na koju su upali teroristi. Kao vješt policajac, McClane mora spasiti taoce i srediti negativce u ovom prezabavnom božićnom trileru.

 

Pročitajte više