Aaron Taylor-Johnson ponudu za novog Bonda može zahvaliti ovom filmu

Screenshot: Youtube

Britanski mediji danas su objavili da je Aaron Taylor-Johnson dobio i službenu ponudu da postane tajni agent 007. Time je okončana višemjesečna potraga za nasljednikom Daniela Craiga.

33-godišnja glumačka zvijezda tek treba službeno prihvatiti ulogu, piše The Sun, ali ako to učini, postat će sedmi glumac koji će utjeloviti legendarnog britanskog tajnog agenta od njegova prvog pojavljivanja 1962. godine.

"Bond je Aaronov posao ako prihvati. Službena ponuda je na stolu i čeka se njegov odgovor. Što se tiče Eon Productionsa, Aaron će potpisati ugovor u nadolazećim danima i oni se mogu početi pripremati za veliku objavu", rekao je izvor.

Iako mnogi 33-godišnjeg glumca pamte po glavnoj ulozi u filmu Kick-Ass, kao i po pojavljivanjima u filmovima Avengers: Age of Ultron i Angus, Thongs i Perfect Snogging, neki smatraju da mu je ponudu za ulogu Bonda priskrbila uloga u Bullet Trainu.

Akcijska komedija iz 2022. prikazuje Brada Pitta kao bivšeg ubojicu koji se mora boriti s drugim bivšim ubojicama u jurećem vlaku.

"Zadovoljan sam izborom Bonda. Više bih volio vidjeti Henryja Cavilla kao tajnog agenta, ali jasno mi je da žele mlađeg glumca. U tom slučaju, Taylor-Johnson je u Bullet Trainu dokazao da može utjeloviti Bonda", kaže jedan komentator na X-u.

"Moram priznati da mi je drago ako su glasine da Aaron Taylor-Johnson glumi Bonda istinite. U Bullet Trainu me osvojio", ističe drugi.

"Svi koji govore da on nije dobar izbor za Bonda očito nisu pogledali Bullet Train", zaključio je treći.

Inače, Taylor-Johnson se smatrao jednim od favorita za ulogu tajnog špijuna. Kada su ga novinari u kolovozu prošle godine upitali jesu li te glasine točne, kratko je komentirao: "Fokusiram se samo na ono što je ispred mene."

Pročitajte više