Adam Sandler potvrdio nastavak hit-komedije iz 90-ih

Screenshot: Youtube

Nakon više od dva desetljeća Adam Sandler reprizirat će svoju ulogu Golfbrejkera u dugo očekivanom nastavku istoimenog filma (engl. Happy Gilmore). Naime, glumac je potvrdio da će Netflix, s kojim surađuje, snimati Golfbrejker 2 s njim u glavnoj ulozi. Drew Barrymore također je rekla da je dobila informaciju da je nastavak u produkciji.

Glasine o nastavku zahuktale su se kada je Christopher McDonald, najpoznatiji po ulozi Shootera McGavina, nagovijestio da se radi na filmu: "Vidio sam Adama prije otprilike dva tjedna, a on mi je rekao: 'McDonald, svidjet će ti se ovo.' Upitao sam ga što, a on mi je pokazao prvi nacrt za Golfbrejker 2."

Sandler je nedavno proglašen najbolje plaćenim glumcem za 2023. unatoč tome što nijedan njegov film nije stigao u tradicionalnu kinodistribuciju. Prošle godine Sandler je zahvaljujući Netflixu zaradio 73 milijuna dolara. Objavio je tri filma na Netflixu, platformi s kojom ekskluzivno radi od 2015. Osim što je glumio u Murder Mystery 2 s Jennifer Aniston i You Are Not Invited To My Bah-Mitzvah, Sandler se pojavio i u animiranom filmu Leo.

Glumac je 2020. potpisao novi ugovor za četiri filma s Netflixom, koji je navodno vrijedan 275 milijuna dolara, a zbog uspjeha njegovih najnovijih projekata ugovor će vjerojatno biti obnovljen nakon isteka.

Nažalost, Golfbrejker 2 bit će snimljen bez ključnog člana glumačke postave Carla Weathersa, koji je preminuo ranije ove godine.

 

Podsjetimo, Sandler je u Golfbrejkeru iz 1996. utjelovio mladića Happyja Gilmorea, koji želi postati profesionalni hokejaš. No činjenica da je apsolutni antitalent na ledu i da nikako ne može svladati klizačku tehniku u tome mu nimalo ne pomaže.

Kada porezna uprava oduzme kuću njegove bake, Happy shvati kako je vrijeme da od problematičnog mulca postane zlatni dečko i učini nešto kako bi baki vratio zaplijenjenu kuću. Nakon što u sebi prepozna urođeni talent golfera i shvati da njegove loptice lete dalje od loptica golf-majstora, Happy odluči postati novi prvak u golfu i osvojiti vrijedne nagrade te tako otplatiti porezni dug svoje bake.

Pročitajte više