Alfred Molina o povratku u ulogu Doctora Octopusa nakon 17 godina: Bio sam oduševljen

Screenshot: Youtube

BRITANSKI glumac Alfred Molina u karijeri je glumio u poznatim filmovima poput Čokolade, Fride i Otmice, ali je najpoznatiji kao dr. Otto Octavius, poznat kao Dr. Octopus, iz serijala Spider-Man.

Molina je u nedavnom intervjuu za Vanity Fair razgovarao o ovoj ulozi kojoj se vratio nakon 17 godina te otkrio zašto mu je toliko posebna. 

"Vratio sam se 17 godina kasnije kako bih ponovno glumio, nitko nije bio iznenađeniji od mene. Kad su me pitali, rekao sam: 'Shvaćate da sam dosta stariji? Imam dvostruku bradu, imam loša koljena.' A redatelj Jon Watts i producentica Amy Pascal su rekli: 'Ne, ne, to je tvoja uloga. Mi te možemo popraviti, imamo tehnologiju koja može promijeniti sve.' Bio sam oduševljen. Osim što je bilo jako zabavno glumiti, igranje te uloge mi je, najiskrenije, potpuno promijenilo život", komentirao je glumac, prenosi Screen Rant.

Glumljenje ovog lika nije razveselilo samo glumca već ga je i predstavilo novoj generaciji obožavatelja. 

"Postoji grupa obožavatelja koja je voljela filmove kao što su Čokolada, Frida, a sad odjednom djeca tih ljudi vole Freda Molinu jer on glumi Doca Octa", dodao je u intervjuu. 

Molina se u ovoj ulozi obožavateljima prvi put predstavio 2004. godine u filmu Spider-Man 2, u kojem je Spider-Mana glumio Tobey Maguire, a potom ga je opet 2021. godine glumio u filmu Spider-Man: Put Bez Povratka (eng. Spider-Man: No Way Home).

Pročitajte više