Amanda Seyfried otkrila da još uvijek ima noćne more od uloge u poznatom mjuziklu

Foto: Profimedia

AMERIČKA glumica Amanda Seyfried, koja je u mnogim svojim ulogama i pjevala, rekla je da još uvijek ima noćne more od jednog popularnog mjuzikla. Riječ je o mjuziklu iz 2012. godine Les Misérables (Jadnici), u kojem je Seyfried glumila Cosette.

Glumica je i prije ove uloge već pjevala u omiljenom mjuziklu Mamma Mia, ali nije bila zadovoljna svojom izvedbom u adaptaciji romana Victora Hugoa. Iako su kritičari bili naklonjeni njezinoj izvedbi u mjuziklu, sama nije bila zadovoljna. Smatra da pjevački nije najbolje odradila i da je bila slaba.

"Imala sam puno trenutaka zbog kojih sam se pokajala. Voljela bih da mogu ponoviti Les Misérables zbog pjevanja uživo, još uvijek imam noćne more od toga", ispričala je glumica, prenosi Far Out Magazine. Kao najveću negativnu stvar u svojoj izvedbi glumica je istaknula da joj je nedostajao vibrato.

"Marljivo radim još od Les Mes kako bih ojačala svoj glas i stekla neku vrstu izdržljivosti, radeći na svom vibratu koji je tada bio potpuno izgubljen", dodala je u osvrtu na ulogu u popularnom filmu. Seyfried je kao Cosette otpjevala možda neke od najtežih dionica u filmu, ako ne i najteže, a često je morala pjevati i najviše note od svih u glumačkoj postavi, prenosi Far Out.

Velika podrška na snimanju bio joj je Hugh Jackman, koji je u mjuziklu glumio glavnog lika Jeana Valjeana. On je posvojio Cosette nakon što je umrla njezina majka Fantine, koju u mjuziklu glumi Anne Hathaway. 

"Sjećam se da je Jackman bio drag, znao je da se mučim i jednostavno je bio tu za mene. Kada tako vjeruješ svom partneru, čak i kada se osjećaš loše, nešto stvarno dolazi do izražaja", prisjetila se Seyfried.

Osim Seyfried i Jackmana, Les Misérables je okupio impresivnu glumačku postavu, uključujući Russella Crowea, Anne Hathaway, Eddieja Redmaynea, Helenu Bonham Carter i Sachu Barona Cohena. Osvojio je i brojne nagrade, poput Oscara za najbolju sporednu glumicu, Zlatnog globusa za najbolji film u kategoriji komedije ili mjuzikla te Zlatnog globusa za najboljeg glavnog glumca i sporednu glumicu u kategoriji komedije ili mjuzikla.

Pročitajte više