Američka dramska miniserija trenutno je druga najgledanija na Netflixu u Hrvatskoj

Foto: Press

DRAMSKA miniserija A Man in Full trenutno je druga najgledanija serija na Netflixu u Hrvatskoj. Ova serija temelji se na istoimenom romanu Toma Wolfea iz 1998. godine, a nastala je u režiji Regine King i Thomasa Schlammea, dok ju je kreirao David E. Kelley.

Radnja miniserije od šest epizoda prati nekretninskog tajkuna iz Atlante, Charlieja Crockera, kojeg je u seriji utjelovio Jeff Daniels. Crocker se iznenada suočava s bankrotom te čini sve što je u njegovoj moći kako carstvo koje je izgradio ne bi propalo. Publika u seriji gleda sukob političkih i poslovnih interesa dok Crockerovi neprijatelji pokušavaju njegovu situaciju iskoristiti u svoju korist.

 

Uz Jeffa Danielsa, u seriji glume i Diane Lane, Tom Pelphrey, Aml Ameen, Chanté Adams, Jon Michael Hill, Sarah Jones, William Jackson Harper te Lucy Liu.

Gledatelji imaju jednu zamjerku

Miniserija je na Netflix stigla 2. svibnja i već se pronašla pri samom vrhu najgledanijih serija na Netflixu. Međutim, mnogi gledatelji imaju istu zamjerku - nije im se svidio kraj serije. Svoje mišljenje podijelili su na društvenim mrežama. 

"Netflixova serija A Man in Full bila je jako dobra. Onda sam pogledao zadnju epizodu i bilo mi je žao što sam uložio svoje vrijeme", napisao je jedan korisnik X-a.

Drugi korisnik je napisao: "A Man in Full bila je dobra serija. Šteta što ima tako glup završetak." S njim se složio i treći korisnik koji je napisao: "Završetak Netflixove serije A Man in Full totalno je lud i čudan." 

"Kraj serije 'A Man in Full' bio je toliko razočaravajući", složila se s njima jedna korisnica X-a.

Pročitajte više