Arnold Schwarzenegger za ovaj film Jamesa Camerona tvrdi da je savršen

Screenshot: YouTube

Arnold Schwarzenegger i James Cameron surađivali su na filmovima Terminator. Cameron je radio na tri filma iz te franšize, od kojih je u dva bio redatelj - Terminator i Terminator 2: Sudnji dan. Osim toga, dvojac je snimio i Istinite laži 1994. godine.

Nije tajna da su njih dvojica ostali dobri prijatelji nakon godina suradnje. Schwarzenegger redovito prati ono što Cameron izbacuje te za renomiranog filmaša ima samo riječi hvale. Legendarni snagator i akcijski glumac jednom je prilikom otkrio koji redateljev film smatra savršenim.

"Titanic je briljantan film. Ima odličnu priču i vizualne efekte te je svaki lik u potpunosti razrađen. To je tipično za Camerona. Jednostavno je toliko dobar. Pored svega toga, još uspije dodati i akciju", započeo je glumac.

"Svi znaju da će Titanic udariti u santu leda, samo se čeka taj trenutak. No u međuvremenu otkrivate sve te priče i odnose s puno različitih likova. To je stvarno dobro odrađeno – razvoj likova, osobne ljudske priče, akcija, vizualni efekti i završetak filma. Emocionalno putovanje i pozadinska glazba – sve to čini film savršenim", rekao je.

Pročitajte više