Četiri podcijenjene serije koje su savršene za gledanje tijekom zime

Screenshot: Youtube

Bez obzira na vremenske prilike, tijekom zimskih mjeseci više boravimo u zatvorenom, osobito sklupčani na kauču ispred TV ekrana. Ako imate osjećaj da ste pogledali sve naslove na koje se isplati potrošiti vrijeme, ne očajavajte, sigurno su vam neki naslovi promaknuli. Izdvojili smo četiri podcijenjene serije koje su savršene za gledanje ovih dana.

White Gold

White Gold je serija koja se emitirala dvije sezone. Premda nije službeno otkazana, novi nastavci nisu objavljeni od 2019. Serija, smještena u Essex 1980-ih, prati arogantnog Vincenta Swana (Ed Westwick) i njegove suradnike koji se žele obogatiti na prodaji PVC prozora.

First Kill

Mnogi su ostali razočarani kada je Netflix otkazao seriju First Kill nakon jedne sezone. Nadnaravna tinejdžerska drama govori o tinejdžerskoj vampirici Juliette, koju tumači Sarah Catherine Hook, koja ima zadatak izvršiti svoje prvo ubojstvo na svoj 16. rođendan. Ona pronalazi savršenu žrtvu u Calliope, novoj djevojci u školi, koju tumači Imani Lewis.

 

Međutim, ono što ona ne zna jest da je Calliope članica obitelji koja lovi čudovišta i želi pronaći vampire poput nje. Istovremeno, Juliette se počinje zaljubljivati u ženu koja bi trebala biti njezina žrtva. LGBTQ teen serija skupila je pristojne kritike iako su mnogi pisali da je predvidljiva.

Living With Yourself

Vjerojatno ste zaboravili da je Paul Rudd glumio u znanstveno-fantastičnoj komediji Living With Yourself. Pojavio se u ulozi Milesa, muškarca koji se prijavljuje za liječenje koje će mu navodno osigurati bolji život. No, nakon što je kloniran, Miles se mora nadmetati sa svojim dvojnikom za vlastitu suprugu, karijeru i identitet. Budući da serija nikad službeno nije otkazana, njezina budućnost je i dalje nepoznata.

Brand New Cherry Flavour

Brand New Cherry Flavour je horor serija koja je dobila izvrsne kritike, ali je ipak mnogima prošla ispod radara. Radnja je smještena u 1990-e i govori o nadobudnoj filmskoj redateljici Lisi Novi koja se seli u Los Angeles u nadi da će se probiti u industriju zabave.

 

Nakon što se suočila s odbijanjima, upoznaje producenta i redatelja Loua Burkea koji kaže da joj želi pomoći da joj se karijera pokrene. No, ispostavlja se da je ljigavi grabežljivac koji Lisu izbaci iz filma nakon što je odbila spavati s njim. Odlučna da mu se osveti, Lisa nagovara vješticu Boro da na njega baci kletvu, koja će i na Lisi ostaviti posljedice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.