Christopher Nolan o novoj seriji s Emmom Stone: "Nikad nisam vidio tako nešto"

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Showtime

HUMORISTIČNA serija The Curse pronašla je novog obožavatelja u Oscarom nominiranom redatelju Christopheru Nolanu. Slavni redatelj imao je samo riječi hvale za seriju s Emmom Stone i Nathanom Fielderom u najnovijem intervjuu za The Playlist.

Serija, koja je izašla u studenom prošle godine, prati Ashera (Fielder) i Whitney Siegel (Stone), mladi bračni par koji vodi reality emisiju o renovaciji kuća. Nakon što Asher uzme natrag novac koji je poklonio djevojčici Nali tijekom snimanja emisije, ona na mladi par baci kletvu koja im poremeti živote.

 

The Curse je satirična crna komedija, koju su kreirali Benny Safdie i Nathan Fielder, a na dosad neviđen način obrađuje teme privilegiranosti, lažnog altruizma i filantropije.

Nolan je u intervjuu izjavio da je oduševljen serijom te da nikad ne znate što će se iduće dogoditi, čak i kad mislite da znate što slijedi.

"Ovo je nevjerojatna serija i nikad nisam vidio tako nešto na televiziji", rekao je redatelj. "Jako je malo serija koje izlaze a da nemaju prethodnike."

Nolan je zatim dodao da većina serija vuče inspiraciju iz klasika kao što su Twin Peaks, The Prisoner i Singing Detective Dennisa Pottera, no The Curse se ističe po tome što se ne može usporediti ni s jednom drugom serijom.

Prvih pet epizoda serije The Curse trenutno je dostupno na streaming servisu SkyShowtime. Posljednjih pet epizoda bit će dostupno od 16. veljače.

Pročitajte više