Colin Farrell o svojoj novoj seriji koja dolazi na HBO: Nevjerojatno je nasilna

Screenshot: Youtube

COLIN Farrell komentirao je seriju The Penguin, u kojoj je utjelovio kultnog negativca iz Batmana. Serija će se prikazivati na HBO Maxu, imat će osam epizoda, a Farrell u njoj glumi Oswalda "Oza" Cobblepota.

Glumca su tijekom premijere serije Sugar, koja uskoro dolazi na Apple TV+, pitali što gledatelji mogu očekivati od The Penguina.

"Mračna je, to je ono što vam mogu reći o tome. Stvarno je mračna. I teška je, barem je bilo teško snimati je. No, to ne znači da se nisam zabavio, bilo mi je nevjerojatno raditi na seriji. Nevjerojatno je nasilna.

To je uspon jednog čovjeka do onoga o čemu je oduvijek sanjao, a to su određena moć ili društveni status. Smrt Carminea Falconea na kraju filma ostavlja prazninu u Gothamu koja se mora popuniti, i postoje ljudi koji pokušavaju zgrabiti tu moć. Ovo je Oswaldovo putovanje dok se pokušava popeti do vrha kroz izvanredne prepreke", komentirao je glumac za MovieZine, prenosi Collider.

 

Podsjetimo, radnja serije smještena je tjedan dana nakon radnje The Batmana iz 2022. godine. Pratit će Cobblepotove pokušaje da postane kralj Gothamovog kriminalnog podzemlja nakon smrti njegovog šefa Falconea. Na tom putu suprotstavit će mu se i Sofia Falcone, kći bivšeg kralja podzemlja.

Uz Colina Farrella, u seriji glume i Cristin Milioti, Clancy Brown, Michael Zegen, Michael Kelly, Rhenzy Feliz, Deirdre O'Connell, Shohreh Aghdashloo i druge zvijezde. Premijera serije na HBO Maxu planirana je za jesen 2024. godine, točan datum trenutno nije otkriven.

Pročitajte više