Devet novih serija uz koje bi vam jesen mogla lakše proći

Foto: Press

STIŽE jesen, vrijeme koje mnogi najradije provode doma uz serije. Ove su godine holivudski štrajkovi uzdrmali industriju, a obustava rada odgodila je neke projekte. Unatoč tome, uzbudljivih naslova ne nedostaje na streaming platformama, a evo što sve stiže idućih mjeseci.

The Changeling

Ovu seriju prema istoimenoj knjizi Victora LaVallea nazivaju bajkom za odrasle. Istovremeno je horor, priča o roditeljstvu i prikaz života u New Yorku kakvog ne poznajemo. U glavnoj ulozi je LaKeith Stanfield. Na Apple TV+ stiže 8. rujna.

 

American Horror Story: Delicate

U 12. sezoni antologijske franšize American Horror Story glume Emma Roberts, Kim Kardashian i Cara Delevingne. Radnja prati glumicu Annu Victoria Alcott (Roberts), koja pokušava imati dijete. Serija stiže 10. rujna na Hulu.

Wilderness

U glavnim ulogama su Jenna Coleman, Oliver Jackson-Cohen, Ashley Benson i Eric Balfour. Ova serija prati Liv (Coleman) i Willa (Jackson-Cohen), par koji ide na putovanje - ali dok Will to koristi kako bi se iskupio za svoju aferu, Liv mu se želi osvetiti. Serija stiže 15. rujna na Amazon Prime.

 

Gen V

Spin-off satirične serije o superjunacima The Boys prati skupinu odraslih superjunaka na Sveučilištu Godolkin School of Crimefighter. Glavne uloge tumače Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Patrick Schwarzenegger i Jensen Ackles. Serija stiže 29. rujna na Amazon Prime.

The Fall of the House of Usher

Gotička horor serija Mikea Flannagana temeljena je na knjigama Edgara Allana Poea. Radi se o izvršnom direktoru korumpirane farmaceutske tvrtke koji se mora suočiti sa svojom upitnom prošlošću kada mu djeca počnu umirati na misteriozne i brutalne načine. Glume Rahul Kohli, Carla Gugino, Zach Gilford i Mark Hamill. Serija stiže 12. listopada na Netflix.

Lessons in Chemistry

Smještena u rane 1950-e, priča prati Elizabeth Zott (Brie Larson), čiji se san da postane znanstvenica sruši kad dobije otkaz u laboratoriju. Okreće se karijeri voditeljice kulinarske emisije i namjerava podučiti domaćice više od samih recepata. Serija stiže 13. listopada na Apple TV+.

 

The Buccaneers

Ova drama s Christinom Hendricks i Kristen Froseth u glavnim ulogama prati mlade Amerikanke u Londonu 1870-ih koje traže muževe, a inspirirana je nedovršenim romanom Edith Wharton. Stiže 8. studenog na AppleTV+.

A Murder At the End of the World

Riječ je o misterioznoj seriji koju su zajedno kreirali Brit Marling i Zal Batmanglij i u kojoj glume Emma Corrin i Clive Owen. Glavni likovi su uhvaćeni u ubojstvu u ekskluzivnom skloništu kojim upravlja milijarder. Serija stiže 14. studenog na Hulu.

Obliterated

Ova akcijska drama kreatora Cobre Kai prati elitni tim koji sprječava smrtonosnu terorističku mrežu da digne u zrak Las Vegas. Nakon što su proslavili svoju završenu misiju uz drogu i alkohol, otkrivaju da je bomba koju su neutralizirali bila lažna - i sada moraju spasiti stvar dok su pijani. Serija stiže 30. studenog na Netflix.

Pročitajte više