Emily Blunt kaže da je najstresniju vratolomiju izvela u jednom obiteljskom filmu

Foto: EPA

EMILY Blunt je zvijezda akcijske komedije Kaskader (The Fall Guy), koja se trenutno prikazuje u kinima. Iako je tijekom snimanja filma bila okružena brojnim opasnim vratolomijama, glumica je u intervjuu za People otkrila da je najstresniju vratolomiju izvela u obiteljskom filmu Mary Poppins Returns, koji je režirao Rob Marshall.

"Taj ulaz mi je bio jako stresan", prisjetila se Blunt jedne od svojih prvih scena u obiteljskom filmu iz 2018. godine, prenosi The Hollywood Reporter. Glumica je objasnila da joj je ta scena bila teška jer se morala spustiti s visine i istovremeno uspravno držati kišobran te elegantno ušetati u kadar. Scenu možete vidjeti u nastavku.

"Tu sam scenu ponovila tri puta i onda sam izgubila toleranciju. To je bilo to. Bila sam gotova", rekla je Blunt. "Napravila sam tri pokušaja i vidjela sam da se Rob pripremao za četvrti. Rekla sam mu: 'Ne, ne, neću, gotova sam.'"

Glumica je također progovorila o opasnim vratolomijama koje je morala izvoditi tijekom snimanja znanstvenofantastičnog filma Edge of Tomorrow, u kojem je glumila uz Toma Cruisea. Uloga u Edge of Tomorrow donijela joj je nagradu Critics Choice za najbolju glumicu u akcijskom filmu.

Pročitajte više