Emma Thompson skinula se u novom filmu: "Mislim da to prije ne bih mogla napraviti"

Foto: Press

POČETKOM ove godine na filmskom festivalu Sundance prikazan je novi film Emme Thompson Good Luck to You, Leo Grande. Emma je u glavnoj ulozi, scenarij je pisala Katy Brand, a redateljica je Sophie Hyde. Film već sada svrstavaju među najbolje komedije u 2022. godini.

Brand i Hyde su učinile nešto dosad neviđeno - 63-godišnja Emma Thompson u filmu se skinula. Osim što je skidanje žena starijih od 50 godina rijetkost, ovaj film je poseban i po tome što se Emma Thompson dosad nije skinula za ulogu. 

 

U filmu Good Luck to You, Leo Grande Emma glumi udovicu i učiteljicu koja je cijelog života bila u vezi samo s jednim muškarcem, a sada je, u 55. godini, u potrazi za dobrim seksom. U razgovoru za Entertainment Weekly otvoreno je komentirala svoju golotinju u filmu.

"Za mene je bilo vrlo izazovno pojaviti se gola u 62. godini", izjavila je Emma Thompson koja u jednoj sceni filma stoji ispred ogledala te skine svu odjeću sa sebe. "Mislim da to prije ne bih mogla napraviti. S druge strane, godine u kojima sam sada čine taj potez iznimno izazovnim jer nismo navikli vidjeti na filmu tijelo koje nije računalno obrađeno."

Radnja filma je sljedeća: umirovljenica Nancy (Emma Thompson) angažirala je seksualnog radnika po imenu Leo Grande (Daryl McCormack) kako bi ispunila želje koje dosad nije uspjela ispuniti. U filmu se progovara o ženi koja cijeli svoj život živi po društveno prihvatljivim normama i pravilima koja se u konačnici kose s njenim istinskim željama i porivima.

Pročitajte više