Pojavila se snimka na kojoj se Keanu Reeves oprašta od filmske ekipe Johna Wicka

Screenshot: TikTok

POJAVIO se video na kojem se Keanu Reeves zahvaljuje filmskoj ekipi sa seta novog Johna Wicka, a fanovi su oduševljeni zbog načina na koji se glumac oprostio s kolegama.

Nakon što su završili snimanje posljednje scene filma, Reeves se obratio suradnicima i pohvalio ih za nevjerojatan rad te im se zahvalio što su "ovo iskustvo učinili toliko posebnim".

Emotivna poruka

"Stvarno je posebno biti ovdje. Mislim, pogledajte ovo", obratio se ekipi koja ga je okružila, dodajući: "Ali, nije samo mjesto posebno, nego svi ljudi. Sretan sam što sam upoznao toliko sjajnih ljudi i umjetnika", rekao je.

@leoninep Keanu Reeves being humble and thanking the Crew after finishing filming in John wick 4 #keanureeves #johnwick4 #johnwick #keanuereevesjohnwick ♬ original sound - leonine

"Hvala vam za svu vašu podršku i... John Wick 4!" viknuo je dok mu je ekipa pljeskala.

"Jednostavno najbolji"

Video je oduševio fanove koji su pohvalili dirljivu gestu glumca poznatog po svojoj ljubaznosti i otvorenosti.

"Keanu Reeves je legenda", pisalo je u videu, a jedan je tiktoker kratko napisao: "Jednostavno najbolji."

"S poštovanjem, bez bahatosti. Potpuno je prizemljen", dodao je drugi, a treća je tiktokerica napisala: "Nadasve ljubazan, skroman i plemenit čovjek."

"Djeluje kao tip s kojim je ugodno raditi", komentirao je tiktoker, dok se jedna obožavateljica našalila: "Baš kad sam mislila da ne mogu biti više zaljubljena u njega nego što jesam…"

Pročitajte više