Evo s kojom je pjevačicom Bradley Cooper htio surađivati na filmu A Star is Born

Foto: EPA/Screenshot: YouTube

IAKO je cijeli proces iza romantične drame Zvijezda je rođena (A Star is Born), redateljskog debija Bradleyja Coopera, poznat obožavateljima poznatog glumca, Cooper je u nedavnom intervjuu otkrio koga je razmatrao za glavnu žensku ulogu prije nego što je odabrao Lady Gagu, piše IndieWire.

"Razmišljao sam o Adele neko vrijeme", otkrio je Cooper u intervjuu na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari, gdje je primio nagradu za najboljeg izvođača godine za svoju izvedbu Leonarda Bernsteina u filmu Maestro.

Cooper je objasnio da je karijera njegovog lika u filmu počela tonuti pa je odlučio otići u inozemstvo gdje bi upoznao lika kojeg glumi Adele, ali brzo se predomislio oko toga i napravio drugu verziju priče.

Adele dosad nije glumila u filmovima, a u cijeloj karijeri imala je samo jednu cameo ulogu u seriji Ugly Betty iz 2009. godine.

Prije nego što je došao na ideju o Adele, Cooper je ponudio ulogu u filmu Beyoncé, koja ju je na kraju odbila.

Glumac i redatelj odlučio se za Lady Gagu u glavnoj ženskoj ulozi tek nakon što je vidio njezin nastup tijekom dobrotvornog koncerta za oboljele od raka. "To mi se kristaliziralo u tom trenutku i pomislio sam: 'Kako sam uopće mogao razmatrati ikoga drugoga za tu ulogu'", izjavio je glumac i redatelj.

Lady Gaga i Cooper dobili su brojne nominacije za svoj rad na filmu Zvijezda je rođena, a Gaga je osvojila Oscara za pjesmu Shallow.

Iako Cooper još uvijek nije osvojio Oscara, njegov drugi pokušaj režiranja, film Maestro, nedavno je primio sedam nominacija za Oscara, uključujući i one za najbolji film, najboljeg glumca i najbolji originalni scenarij.

 

 

Pročitajte više