Fanovi bijesni zbog novog trailera za Ant-Mana: "Pa otkrili su čitavu radnju filma"

Foto: YouTube

IZAŠAO je novi trailer za treći nastavak Ant-Mana, Quantumaniju i fanovi Marvelovih filmova nisu nimalo zadovoljni viđenim jer, kako kažu, na foršpanu se otkriva cijela radnja filma.

U traileru za novi nastavak mogu se vidjeti gotovo svi glumci koji će se pojaviti u filmu, od Paula Rudda koji utjelovljuje Scotta Langa, to jest, Ant-Mana, Evangeline Lilly koja glumi Hope van Dyne, odnosno Wasp, pa sve do Johna Majorsa koji glumi glavnog negativca Kanga, a otkriveno je i još podosta radnje, a neki misle i previše.

 

Fanovi nezadovoljni

U komentarima ispod trailera brojni su fanovi iskazali svoje nezadovoljstvo, a izdvojit ćemo neke od njihovih opaski. "Čekajte, tko je odobrio ovaj trailer", pitao se jedan fan.

"Pa otkrili su nam cijelu radnju trećeg nastavka", nadovezao se drugi. "Kako mi je žao što sam pogledao ovaj trailer, pokazali su 80 posto radnje u filmu", napisao je treći.

"Mislim da smo upravo vidjeli cijelu radnju trećeg nastavka Ant-Mana", komentirao je još jedan nezadovoljni fan. "Ovaj trailer sadrži tonu spoilera", piše tako jedan korisnik YouTubea.

Inače, novi Ant-Man kreće s prikazivanjem 17. veljače 2023. godine.

Pročitajte više