Fanovi One Piecea žele ovu legendarnu glumicu u drugoj sezoni serije

Screenshot: YouTube

ONE Piece, Netflixov hit ove godine, dobit će drugu sezonu. Potvrđeno je to prije nekoliko dana, ponajviše zahvaljujući odličnim kritikama i od kritičara i od gledatelja. Odlične ocjene odrazile su se i na preglede pa je tako igrana adaptacija poznate japanske mange pogledana u 84 države svijeta, postavivši novi rekord gledanosti.

 

Budući da je druga sezona najavljena, brojni obožavatelji već su počeli pristizati sa svojim željama tko bi trebao glumiti neke od poznatih likova u nastavku. Jedna od najtraženijih je dobitnica Oscara i zvijezda franšize Noć vještica - Jamie Lee Curtis.

Curtis je početkom godine priznala da je veliki fan One Piecea, a posebno Choppera i Dr. Kurehe. Obožavatelji mange već su pokrenuli kampanju kojom traže da se glumica pojavi u drugoj sezoni u ulozi ni manje ni više nego Kurehe.

Kureha je starija doktorica koja radi na otoku Drum. Neki ljudi za nju smatraju da je vještica, no ono najvažnije – veliki je saveznik Luffyja i Slamnatih šešira. Ima 141 godinu i služi se neobičnim metodama prilikom liječenja ranjenih – prijeti im ako ne slušaju i namjerno bocka bolna područja kako bi pacijenti osjećali bol i neugodu.

"Tko se još nada vidjeti Jamie Lee Curtis kao Kurehu u drugoj sezoni One Piecea?", "Netflix, potrudi se ostvariti to. Molimo te da odabereš Jamie Lee Curtis kao Dr. Kurehu u drugoj sezoni. Ona bi bila savršena", "Mislim da se možemo složiti da ne postoji nitko drugi toliko stvoren za ulogu kao Jamie Lee Curtis. Ona voli One Piece i rekla je da bi voljela glumiti Kurehu", "Zahtijevam da Jamie Lee Curtis glumi Kurehu u drugoj sezoni One Piecea. Zahtijevam to", neki su od komentara fanova.

 

Pročitajte više