Film Petea Davidsona stigao na Netflix i oduševio gledatelje: Apsolutno nevjerojatno

Screenshot: Youtube

FILM The King of Staten Island komičara Petea Davidsona stigao je na Netflix i istog trena oduševio publiku.

Sviđao vam se ili ne, Davidson je posvuda. Komičar stvara skečeve za SNL, u vezi je s Kim Kardashian, a nedavno je čak sa svojim kolegom iz SNL-a Colinom Jostom kupio trajekt. Sada se čini da se ljudi ne mogu zasititi njegove glume jer je nakon dolaska na popularnu streaming platformu njegov film postao viralan.

Davidson je The King of Staten Island, komediju koju je napisao s Juddom Apatowom i Daveom Sirusom, objavio još 2020. godine, a film je postigao respektabilnih 75 posto na Rotten Tomatoesu.

 

Davidson glumi Scotta, tattoo umjetnika koji se miri sa smrću svog oca vatrogasca, a slična je i njegova osobna priča. Naime, njegov otac bio je vatrogasac i poginuo je u padu WTC-a. Film je oduševio brojne gledatelje koji su svoje mišljenje o njemu izrekli na društvenim mrežama.

"Nedavno sam gledao The King of Staten Island s Marisom Tomei i Peteom Davidsonom u glavnim ulogama. To je zapravo jedan od najboljih filmova koji su došli na Netflix u posljednje vrijeme. Toplo preporučujem da ga pogledate. Ocjenjujem ga kao gomilu tetovaža od deset", napisao je jedan korisnik.

"Dakle, The King of Staten Island sada je u moja tri najbolja filma svih vremena, dugo sam ga želio pogledati i nije me razočarao", dodao je drugi.

"Ne mogu preporučiti nijedan film više nego King of Staten Island", poručio je treći korisnik. Davidson je ranije za LADbible govorio o iskustvu snimanja tako osobnog filma.

"Nije bilo previše teško jer sam imao Judda na čelu. Judd i ja imamo sjajan odnos i on je uvijek vrlo osjetljiv na to kako se osjećam i na moje probleme. Samo smo stvarno razgovarali o svemu i bili stvarno otvoreni i iskreni. Mislim da mi je bilo prilično lako to učiniti jer je bilo tako puno ljubavi oko mene", rekao je Davidson.

Pročitajte više