Gal Gadot napokon progovorila o ukidanju Wonder Woman 3

Screenshot: Youtube/Warner Bros.

PRODUCENT Peter Safran i redatelj James Gunn u studenom 2022. preuzeli su vodstvo DC-jevog filmskog svemira, a u prosincu prošle godine objavljeno je da se neće snimati Wonder Woman 3, koji je trebala režirati Patty Jenkins. 

Gal Gadot, koju smo u zadnjih par godina gledali u ulozi Diane Prince, poznate kao Wonder Woman, napokon je progovorila o tome što ukidanje Wonder Woman 3 znači za njenu karijeru i u kojem smjeru planira ići u budućnosti, piše Deadline.

"Za mene je nevjerojatna stvar pokretanje i razvoj priča koje me zanimaju", rekla je Gadot u intervjuu za Total Film. "Činjenica da više ne moram sjediti mirno kod kuće i čekati ponude je nešto što mi daje snagu. Uživam u tome, održava me živom."

"Neću raditi samo na vlastitim projektima, i dalje ću raditi kao glumica u tuđim filmovima. Ali činjenica da mogu pričati priče o kojima sam strastvena, koje sam sama smislila ili koje su smislili ljudi s kojima želim surađivati, nevjerojatna je stvar", dodala je glumica.

Još uvijek nije poznato hoće li se glumica prestati pojavljivati kao Wonder Woman u drugim DC-jevim projektima, ali prije nego je film otkazan, na Twitteru je podijelila dirljivu poruku.

"Prije nekoliko godina je objavljeno da ću glumiti Wonder Woman. Jako sam zahvalna na prilici da utjelovim tako nevjerojatan, legendaran lik i više od svega zahvalna sam vama. Fanovima. Jedva čekam podijeliti s vama njezino sljedeće poglavlje", napisala je Gadot.

Pročitajte više