Gal Gadot otkrila koja akcijska zvijezda joj je najveća inspiracija

Foto: EPA

IZRAELSKA glumica Gal Gadot, poznata po ulozi Wonder Woman u DC-jevom filmskom svemiru, zvijezda je Netflixovog nadolazećeg akcijskog filma Heart of Stone, u kojem će utjeloviti agenticu Rachel Stone. Glumica je u nedavnom intervjuu otkrila koja akcijska zvijezda joj je velika inspiracija, piše Far Out Magazine. 

Gadot je tijekom intervjua navela da je franšiza Nemoguća misija bila jedan od glavnih utjecaja za njen nadolazeći film, a posebno je pohvalila Toma Cruisea. 

"Tom Cruise je jednorog u ovom žanru", izjavila je Gadot. "Mislim da nitko nije kao Tom. On mi je velika inspiracija. I uvijek ću se truditi gurati vlastite granice."

Glumica je odlučila raditi na akcijskom filmu Heart of Stone jer vjeruje da svijetu treba više protagonistica u akcijskim filmovima. 

"Shvatila sam da postoji publika koja bi htjela gledati akcijske filmove sa ženskim glavnim likovima", rekla je zvijezda Wonder Woman. "Odrasla sam gledajući Bonda, Nemoguću misiju i Bourneov identitet. Htjela sam stvoriti snažnu akcijsku priču iz ženske perspektive, s kojom se svi mogu poistovjetiti, a ne priču s muškim protagonistom, jer je to već napravljeno mnogo puta."

Heart of Stone je od sutra, 11. kolovoza, dostupan na Netflixu. 

 

 

Pročitajte više