Gal Gadot se vraća ulozi Wonder Woman, ali ovaj put bez redateljice Patty Jenkins

Screenshot: Youtube/Warner Bros.

GAL Gadot se proslavila ulogom Wonder Woman u istoimenom filmu iz 2017. godine, koji je u 2020. godini dobio nastavak Wonder Woman 1984, tako da je mnoge fanove šokiralo kada su čuli da je ukinut treći nastavak filma i da je Gal Gadot gotova s ulogom Diane Prince. Gadot je u nedavnom intervjuu za ComicBook otkrila da će ipak raditi na filmu Wonder Woman 3. 

"Volim glumiti Wonder Woman", rekla je Gadot. "Ta uloga mi je jako draga i bliska srcu. Čula sam od Jamesa i Petera da ćemo skupa raditi na Wonder Woman 3."

James Gunn i Peter Safran su preuzeli vodstvo studija DC u studenom prošle godine, a nedugo nakon toga je otkriveno da Patty Jenkins, redateljica Wonder Woman filmova, neće raditi na trećem nastavku franšize.

Još uvijek nije poznato gdje se Wonder Woman uklapa u Gunnov reboot DC-jevog filmskog svemira jer nije na listi nadolazećih projekata. Gunn je zasad otkrio da postoje planovi za HBO seriju Paradise Lost, čija radnja će biti smještena na otoku Themiscyri, otkud potječe Wonder Woman. Isto tako, Gunn je izjavio kako bi htio raditi na animiranoj seriji o Wonder Woman. 

Iako Gadot vrlo vjerojatno nećemo gledati u ulozi Diane Prince u skorije vrijeme, glumica se pojavljuje u Netflixovoj špijunskoj seriji Heart of Stone, koja na streaming servis dolazi idući tjedan, 11. kolovoza. 

Pročitajte više