Gledatelji će morati dulje čekati na nastavak Batmana, odgođena planirana premijera

Screenshot: Youtube/Warner Bros.

PRIKAZIVANJE nastavka filma The Batman bilo je planirano za listopad 2025. godine, ali, kako prenose strani izvori, to se neće dogoditi. Obožavatelji Batmana s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi morat će se još malo strpjeti prije nego što nastavak stigne u kina.

Kako prenosi The Hollywood Reporter, premijera nastavka The Batmana odgođena je za listopad 2026. godine, a preostaje vidjeti hoće li u međuvremenu doći do nekih novih promjena.

 

Podsjetimo, The Batman Part II bit će dio vlastitog DC-jevog filmskog svemira i neće biti povezan s onim Jamesa Gunna, koji će uključivati novu verziju Supermana, Batmana, Robina i filma The Brave and the Bold. 

Nastavak filma pratit će Batmanovu drugu godinu borbe protiv kriminala u kojoj se suočava s nizom zločina, a susreće likove poput Žene mačke, Pingvina, Carminea Falconea i Riddlera. The Batman Part II nastavit će gdje je prvi film završio, a moguće je da će se kao glavni zlikovac pojaviti Joker, kojeg glumi Barry Keoghan.

Svoje će uloge iz originala ponoviti Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Barry Keoghan, Andy Serkis, Jeffrey Wright i Colin Farrell, a Matt Reeves režirat će ga prema scenariju koji je napisao u suradnji s Mattsonom Tomlinom.

Batman: Drugi dio bit će dio vlastitog DC-jevog filmskog svemira i neće biti povezan s filmskim svemirom Jamesa Gunna, koji će uključivati novu verziju Supermana, Batmana i Robina te filma The Brave and the Bold. Film produciraju Dylan Clark, Geoff Johns i Michael Uslan, a za distribuciju je zadužen Warner Bros. Pictures.

Pročitajte više