Gledatelji kažu da je ovaj psihološki triler najbolja stvar koju je Netflix napravio

Screenshot: Youtube

Korisnici Netflixa već sedam godina ne prestaju raspravljati o seriji Mindhunter. Taj psihološki triler Davida Finchera stigao je na streaming servis 2017. godine i oduševio publiku.

Radnja se temelji na istinitoj kriminalističkoj knjizi iz 1995. Mindhunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit, Johna E. Douglasa i Marka Olshakera. Mindhunter prikazuje rane faze razvoja kriminalne psihologije i kriminalnog profiliranja FBI-a. Smještena u kasne 70-e, serija prati agente Holdena Forda (Jonathan Groff) i Billa Tencha (Holt McCallany), koji s psihologinjom Wendy Carr (Anna Torv) intervjuiraju poznate serijske ubojice i ostale kriminalce, poput Edmunda Kempera i Charlesa Mansona, kako bi otkrili na koji način razmišljaju kriminalni umovi.

 

Dvije su se uspješne sezone prikazivale od 2017. do 2019., a mnogi su zazivali nastavak snimanja. Međutim, Fincher je otkrio da se to neće dogoditi jer su "troškovi produkcije bili previsoki".

"Jako sam ponosan na prve dvije sezone, no, nažalost, nismo privukli dovoljno veliku publiku da bismo opravdali investiciju kakvu iziskuje još jedna sezona", rekao je.

Fanove je to toliko pogodilo da su prošle godine pokrenuli online peticiju pozivajući kreatore serije da je vrate za još jednu, posljednju sezonu. Peticiju je potpisalo više od 50.000 ljudi.

"Mindhunter je najbolja stvar koju je Netflix ikad proizveo", "Brilijantna serija, najbolja u dugo vremena", "Doslovno nisam znao što ću sa sobom kad je serija završila", neki su od komentara na Facebooku.

Pročitajte više