Gledatelji kažu da nova serija Colina Farrella ima najluđi obrat ikad

Screenshot: Youtube

Oprez! Tekst sadrži spoilere!

NA Apple TV+ stigla je nova noir detektivska serija Sugar, u kojoj Colin Farrell glumi Johna Sugara, američkog privatnog istražitelja koji prati tajanstveni nestanak Olivije Siegel, voljene unuke legendarnog holivudskog producenta Jonathana Siegela. Dok Sugar pokušava otkriti što se dogodilo Oliviji, otkrit će i tajne obitelji Siegel koje se nikada nisu trebale otkriti.

 

Serija je opisana kao "suvremeni pogled na detektivsku priču smještenu u Los Angelesu", a obožavatelji su brzo počeli primjećivati detalje o detektivu Sugaru koji nagovještavaju čudna događanja. Ipak, nitko nije očekivao obrat koji se zbio u šestoj epizodi. Naime, tada je otkriveno da je John Sugar zapravo vanzemaljac. Gledatelji su podijelili svoje zaprepaštene reakcije na X-u.

Uz Farrella, u seriji od osam epizoda pojavljuju se i Kirby Howell-Baptiste, Amy Ryan, James Cromwell, Anna Gunn, Dennis Boutsikaris, Nate Corddry, Sydney Chandler te Alex Hernandez.

Sugar je kreirao Mark Protosevich, koji je izvršni producent u suradnji s Colinom Farrellom i nekoliko drugih producenata. Nastala je u režiji Fernanda Meirellesa i Adama Arkina, koji je također jedan od producenata.

Pročitajte više