Gledatelji oduševljeni spin-offom Ludih 70-ih: "Nadam se da će biti još puno epizoda"

Foto: Press

LUDE devedesete, spin-off popularne serije Lude sedamdesete, stigla je jučer na Netflix i ljudi su naprosto oduševljeni.

Radnja serije smještena je 15 godina od službenog datuma završetka izvorne serije, odnosno u 1995. godinu. U njezinom središtu nalazi se Leia Forman, kćer Erica Formana i Donne Pinciotti, čiju smo ljubavnu priču pratili u originalnom serijalu.

Nova serija započinje kada tinejdžerica dolazi provesti ljeto s očevim roditeljima, bakom Kitty i djedom Redom, koji žive u mjestu Point Place u saveznoj državi Wisconsin. Ondje će upoznati nove prijatelje, a gledatelji će dobiti priliku pratiti njihovo podrumsko druženje iz 90-ih, srednjoškolsku dramu i prve ljubavi.

 

U ulogama Kitty i Reda ponovno se pojavljuju glumci Debra Jo Rupp i Kurtwood Smith, a u seriji se pojavljuju i likovi Erica, Donne, Jackie, Kelsa i Feza, odnosno glumci Topher Grace, Laura Prepon, Mila Kunis, Ashton Kutcher i Wilmer Valderrama.

Glavna uloga ovoga je puta pripala mladoj glumici Callie Haverda. Ona žudi za pustolovinom, no nije sigurna gdje i kako započeti. Sve se mijenja kada upozna najbolju prijateljicu na mjestu za koje to nikada nije očekivala - pokraj kuće njezinih bake i djeda u Point Placeu.

Gledatelji su oduševljeni

Društvene mreže su preplavili komentari korisnika koji su s oduševljeni novom serijom, a neki su čak pogledali sve epizode u jednom danu.

"Završio sam! Pogledao sam cijele Lude devedesete i apsolutno su mi se svidjele! Djeca su sjajna, drago mi je bilo vidjeti i stare likove. A što mi je najdraže? Sve nove scene s Redom i Kitty! I njihove scene s djecom također! Apsolutno bih volio drugu sezonu!" napisao je jedan korisnik na Twitteru.

"Upravo sam završio Lude devedesete i svidjele su mi se. Nova glumačka ekipa ima dobru kemiju i volim Leiu jer je ona stvarno Ericova kći. Samo bih volio da se pozadinski smijeh vrati, ali ovo je dobar reboot jer se ne oslanjaju na nostalgiju. Kitty i Red odlični. Nadam se drugoj sezoni", dodao je drugi.

"Upravo sam završio prvu sezonu serije Lude devedesete i bilo je sjajno, nadam se da će imati još puno epizoda", kazao je treći.

Još nije poznato hoće li serija dobiti drugu sezonu, ali sudeći po komentarima gledatelja, ne bi bilo iznenađujuće da Netflix već razmišlja o njoj.

Pročitajte više