Gledatelji razočarani novom sezonom Netflixove hit serije: "Ovo je teška dosada"

Screenshot: Youtube

NEDAVNO je izašla četvrta sezona Netflixove hit serije You, no reakcije obožavatelja nisu sjajne kao ranije.

Serije se stalno prilagođavaju i postaju nešto drugačije od onoga što bile u početku, pa je tako i četvrta sezona serije You malo promijenila ton, prebacujući se više na misteriozno okruženje jer Joe (Penn Badgley) živi pod pseudonimom s novim životom u Londonu .

Nije iznenađenje da Joe pokušava biti neprimjetan nakon svega što se dogodilo u trećoj sezoni, ali čini se da je Joeova profesorska maska ​razotkrivena nakon što dobije poruke od misteriozne osobe, a leševi se počinju gomilati. Iako bi inače Joe bio taj koji je počinio ubojstva, ovaj put je to netko drugi tko, čini se, točno zna tko je on i igra se s njim.

 

Gledatelji su razočarani viđenim

Zvuči kao prilično uzbudljiva premisa, ali fanovi serije nisu oduševljeni onime što su vidjeli od četvrte sezone. Jedna je osoba označila četvrtu sezonu kao "vrlo razočaravajuću" i nazvala je "feštom zijevanja" koja se ne može usporediti s "briljantnim" prethodnim sezonama.

Drugi gledatelj je rekao da je "razočaran, ali će ostati pri tome" u nadi da će stvari biti bolje, dok se netko drugi požalio da je serija "jako dosadna" i da mu se "ovo baš i ne sviđa". Neki su seriju nazvali "snoozefestom" uz tvrdnje da "ne osjećaju seriju na način na koji su je osjećali u prethodnim sezonama", a brojni gledatelji su rekli da su "očekivali više".

Pročitajte više