Glen Powell, Ed Harris i Margaret Qualley dobili uloge u novom osvetničkom trileru

Foto: EPA

STUDIOCANAL i studio A24 surađuju na snimanju trilera Huntington, redatelja Johna Pattona Forda. U trileru je glavnu ulogu dobio Glen Powell, kojeg je publika gledala u filmovima poput Top Gun: Maverick, Anyone But You (Samo ne ti), Set It Up, Hit Man i drugim filmovima. 

Kako prenosi Deadline, radnja "osvetničkog" trilera prati Becketa Redfellowa (Glen Powell), nasljednika bogatstva vrijednog više milijardi dolara, kojeg ništa neće zaustaviti kako bi dobio ono što zaslužuje, odnosno, ono što on misli da zaslužuje. 

Glumačkoj su se postavi priključili i poznati glumci Ed Harris, koji je glumio u filmovima poput The Abyss (Bezdan), Trumanov Show, Apollo 13, A Beautiful Mind (Genijalan um), te Margaret Qualley, koja je najpoznatija po ulozi u Netflixovoj miniseriji The Maid (Sluškinja). Osim u seriji, Qualley je glumila i u Once Upon A Time in Hollywood (Bilo jednom u Hollywoodu) i Poor Things (Uboga stvorenja).

Snimanje filma bi trebalo početi ovoga ljeta, a trenutno nije otkriveno kada je planirana premijera filma u kinima ili na nekom streaming-servisu.

Pročitajte više