Glumac iz Netflixovog Avatara mislio je da će glumiti u Avataru Jamesa Camerona

Screenshot: Twitter/Deadline/Screenshot: YouTube/20th Century

AUDICIJE za Netflixovu adaptaciju Nickelodeonove animirane serije Avatar: The Last Airbender bile su toliko tajnovite da ni sami glumci u početku nisu znali o čemu je riječ. Ken Leung, jedan od glumaca iz serije, mislio je da će glumiti u blockbusteru Avatar, redatelja Jamesa Camerona.

Leung je u seriji utjelovio zapovjednika Zhaoa iz Naroda Vatre, jednog od negativaca koji love Avatara Aanga, posljednjeg živućeg gospodara zraka, zaduženog za vraćanje ravnoteže u svijetu.

 

Kako bi tijekom audicija prikrili o kojoj je seriji riječ, redatelji castinga smišljali su lažne scene koje nisu imale veze s animiranom serijom, što je zbunilo glumce koji su došli na audiciju. Leung, koji nije bio upoznat s izvornim materijalom, prvotno je mislio da će glumiti u Avataru Jamesa Camerona

"Nisam uopće bio upoznat s originalom", izjavio je Leung tijekom intervjua za Deadline. "Možda je to do godina, ali ja nisam čuo za tu seriju. Kao prvo, tijekom audicija niste mogli znati da je riječ o Avataru jer je serija zamaskirana kao neki drugi projekt. Kada sam prvi put čuo da je to bila audicija za Avatara, mislio sam da ću biti plave boje."

Avatar: The Last Airbender trenutno je najgledanija serija na Netflixu diljem svijeta. Unatoč podijeljenim mišljenjima kritičara, serija se svidjela prosječnoj publici koja joj je dala ocjenu 75% na Rotten Tomatoesu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.