"Priča je kompleksnija i dinamičnija": Otkriveni detalji druge sezone Južnog vetra

Foto: Press

DRUGA sezona popularne srpske serije Južni vetar snima se u Hrvatskoj, na području otoka Krka i u Rijeci. Južni vetar je jedna od rijetkih serija koja je izazvala toliku pozornost u regiji, a snimanje druge sezone je pri kraju. 

Miodrag Radonjić, koji u seriji glumi Baću, najavio je dinamičniju sezonu od prethodne.

''Dinamika cijele priče će biti brža, kompleksnija, bit će dosta i novih likova koji će graditi neki novi zaplet. Tako da, sve u svemu, mislim da će ovo biti jedna veoma uzbudljiva druga sezona'', kaže Miodrag Radonjić za In magazin. 

Glavnu ulogu u seriji ima Miloš Biković, koji kaže da uspješno balansira privatni i poslovni život.

"Opet s druge strane, neke ambicije poslovne želim staviti sa strane da bi se više ostvario u nekoj i društvenoj, emotivnoj i obiteljskoj sferi'', govori. 

Sviđa im se more u Hrvatskoj

Ekipa sa seta Južnog vetra oduševljena je hrvatskom obalom.

''Oduševljen sam. Ja inače mnogo volim more, svako more, bilo gdje. Osim tamo gdje ima ajkula, barakuda, takvih stvari. A ovdje kod vas toga nema pa sam ja oduševljen'', kaže Aleksandar Gligorić. 

Najpoznatiji filmski mafijaši okupirali otok Krk

Kriminal, mafijaši i podzemlje na balkanski način okupirali su otok Krk, a na setu nove sezone megapopularne serije Južni vetar bile su i kamere IN magazina. Jedan od najtraženijih i najšarmantinijh srbijanskih glumaca Miloš Biković našoj je Dorotei Filipaj otkrio detalje nove sezone, zašto ne voli govoriti o privatnom životu te tajnu svoje popularnosti.🎬

Objavljuje IN MAGAZIN u Ponedjeljak, 10. listopada 2022.

Pročitajte više