Gyllenhaal tvrdi da su scene borbe za Road House snimane kao nikad dosad

Screenshot: Youtube

NA PRIME Video uskoro dolazi Road House, remake istoimenog filma iz 1989. godine. U nadolazećoj verziji glavnu ulogu ima Jake Gyllenhaal koji u filmu glumi bivšeg UFC borca Daltona.

Gyllenhaal je u nedavnom intervjuu za Total Film najavio da su scene borbi u filmu snimljene na način kakav publika dosad nije vidjela. Pričajući o tome kako je redatelj Doug Liman pristupio snimanju borbi, glumac je rekao: 

"Liman uvijek radi akciju na drugačiji način, došao mi je i rekao: 'Želim snimiti borbe na način koji se nikada prije nije radio.' Postao je poprilično opsjednut načinom na koji će udarci šakama i nogama padati. Nije htio da se izvode na način na koji smo to radili za publiku u prošlosti s takvom vrstom borbe", ispričao je Gyllenhaal.

 

Podsjetimo, nakon što je prošlog mjeseca izašao prvi trailer za akcijski film, mnogi su obožavatelji istaknuli da jedva čekaju gledati film koji će se premijerno prikazati na Prime Videu 21. ožujka.

Osim Gyllenhaala, koji u filmu ima glavnu ulogu, od ostatka glumačke postave u filmu se pojavljuju i UFC borac Conor McGregor, Daniela Melchior, Jessica Williams, Lukas Gage, Billy Magnussen, Darren Barnet, Joaquim de Almeida, Beau Knapp i druge zvijezde.

Nedavno su na službenom Instagram profilu filma objavljene nove fotografije koje prikazuju borbu između Jakea Gyllenhaala i Conora McGregora.

Pročitajte više