HBO otkazao seriju u kojoj glavnu ulogu ima Penny iz Teorije velikog praska

Screenshot: Youtube

SERIJA Stjuardesa (The Flight Attendant), u kojoj glavnu ulogu ima Kaley Cuoco iz Teorije velikog praska, otkazana je nakon dvije sezone na HBO-u.

Druga sezona emitirana je još 2022. godine, a kako se čini, to je bila i posljednja sezona. The Hollywood Reporter prenosi da su na HBO-u razmišljali o trećoj sezoni, ali zvijezda i izvršna producentica Kaley Cuoco odlučila je ne vratiti se ovom projektu.

Glumica je za ulogu u seriji zaradila dvije nominacije za Emmy, a serija je osvojila nagradu za najbolju komediju nakon prve sezone. Ni sama Cuoco nije zamišljala da će serija imati puno sezona. 

"Uvijek sam Stjuardesu zamišljala kao limitiranu seriju i zahvaljujući nevjerojatnom kreativnom timu, uspjeli smo napraviti dvije uzbudljive sezone. Osobno, glumiti Cassie bilo je ostvarenje sna i jako sam zahvalna svima koji su sudjelovali u oživljavanju ove iznimno originalne serije", rekla je glumica u izjavi.

Stjuardesa se temelji na istoimenom romanu pisca Chrisa Bohjaliana iz 2018. godine. Radnja prve sezone, emitirane 2020. godine, prati stjuardesu Cassie Bowden koja pokušava očistiti svoje ime nakon što se probudila pokraj mrtvog tijela.

U drugoj sezoni, koja se temelji na izvornim scenarijima HBO-a, a ne na knjizi, Cassie je regrutirana u CIA-u dok se u isto vrijeme pokušava skrasiti u novom životu u Los Angelesu. Kada počne imati vizije o sebi u prošlosti i sukobima s međunarodnim neprijateljima, počinje vjerovati da je u pitanju više od njezine karijere stjuardese. 

Pročitajte više