HBO otkrio kada ćemo moći gledati treću sezonu jedne od najgledanijih serija

Screenshot: Youtube/HBO

CASEY Bloys, šef HBO-a, na jučerašnjoj je prezentaciji u New Yorku otkrio da će se fanovi Euforije (Euphoria) morati strpjeti još neko vrijeme. Naime, jedna od HBO-ovih najgledanijih serija na male ekrane se neće vratiti sve do 2025. godine, donosi Deadline.

Euforija je dramska serija, inspirirana istoimenom izraelskom serijom koju su kreirali Ron Leshem i Daphna Levin. Serija je smještena u fiktivni kalifornijski grad East Highland, a prati tinejdžericu Rue Bennet koja se bori s ovisnošću nakon smrti njenog oca. 

Uz Rue, serija prati i njene prijatelje koji se bore s pronalaskom identiteta i traumama iz prošlosti te pitanjima prijateljstva i ljubavi.

Velike promjene u trećoj sezoni

Kreator serije Sam Levinson je u kolovozu ove godine otkrio da će treća sezona Euforije biti kao film noir, a da će Zendayin lik bivše ovisnice “otkrivati što znači biti osoba s načelima u korumpiranom svijetu.”

Treća sezona će imati neke značajne promjene, pošto se u seriju više neće vratiti određeni članovi stalne glumačke postave. Primjerice, Angus Cloud, favorit fanova koji je utjelovio dilera Feza, preminuo je u srpnju ove godine.

Isto tako, Barbie Ferreira, koja je utjelovila Kat Hernandez, prošle je godine najavila kako se više neće vraćati u seriju jer se njen lik sveo na ulogu “debele najbolje prijateljice”, što joj se nije svidjelo jer je imala veća očekivanja. 

Fanovi Euforije su skeptični

Fanovi Euforije su skeptični zbog odgađanja serije, a svoje mišljenje su izrazili na društvenim mrežama. 

“Jedva čekam gledati 35-godišnje maturante”, “Euforija: Dani u staračkom domu”, našalili su se neki obožavatelji, dok su drugi pisali da ih je treća sezona razočarala i da bi najbolje bilo da se serija samo ukine. 

“Mislim da bi im najbolje bilo da ukinu seriju sada kad su još na vrhuncu. Možda sam u krivu, ali ne znam što još mogu izvući iz ove priče”, “Do 2025. ću zaboraviti na ovu seriju”, “Nema mi smisla gledati ovo bez Angusa, ali ako je treća sezona posljednja, mogla bih pogledati”, neki su od komentara.   

Pročitajte više