Idris Elba je glavna zvijezda trailera za prvu ekspanziju igre Cyberpunk 2077

Screenshot: Youtube/CD Projekt Red

CD PROJEKT Red (CDPR) je izbacio novi trailer za Cyberpunkovu prvu ekspanziju, nazvanu Phantom Liberty, s glumcem Idrisom Elbom u glavnoj ulozi. Ekspanzija je opisana kao špijunski triler u kojem će igrači pomagati Elbinom liku.  

Trailer prikazuje događaje koji su se zbili 7 godina prije radnje same ekspanzije. Tajni agent Solomon Reed (Elba) se nalazi u vlaku koji napušta Night City, nakon što ga tamo pošalje obavještajna analitičarka Song So Mi, poznata kao Songbird.

Song djeluje odsutno tijekom razgovora s Reedom, a ubrzo doznajemo zašto - Reed je poslan na vlak kako bi ga mogla ubiti skupina plaćenika. Sedam godina kasnije Song se s predsjednicom Rosalind Myers nalazi u zrakoplovu koji se sruši u Night Cityjevom kvartu Dogtown, u kojem je smještena radnja ekspanzije. 

 

Iako sama igra neće izgledati tako detaljno, obožavatelji su oduševljeni nevjerojatnim detaljima i pričom u traileru. "Recite što hoćete o CDPR-u, ali odlično pišu priče. Ovo je jedan od najboljih trailera ikad", "Cyberpunkovi traileri me nikad nisu razočarali", "Ovo je odlično, svaka čast timu koji je radio na traileru", samo su neki od komentara na video. 

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty će biti dostupan za igranje od 26. rujna, a već se sada može naručiti na Steamu po cijeni od 29.99 eura. Ekspanzija dolazi 5 dana nakon dugo najavljivanog Updatea 2.0, koji će promijeniti način na koji se igra Cyberpunk 2077. 

Pročitajte više