Idući tjedan izlazi jedan od najskupljih božićnih filmova svih vremena

Foto: Press

NIJE tajna da je Božić ne samo najljepše doba godine već i jedno od najskupljih, a to se odnosi i na filmove.

Sljedeći tjedan, točnije 18. studenog, na Apple TV-u premijeru će imati jedan od najskupljih božićnih filmova ikada snimljenih, Spirited. Riječ je novoj verziji Božićne priče engleskog pisca Charlesa Dickensa, ovog puta adaptirane kao mjuzikl. Spirited je, piše Slash Film, imao budžet od čak 75 milijuna dolara, a redateljska palica dana je Seanu Andersu.

 

"Svake Badnje večeri Duh sadašnjeg Božića (Will Ferrell) odabire jednu mračnu dušu koja će biti reformirana posjetom triju duhova. Ali ove godine odabrao je pogrešnog Scroogea.

Clint Briggs (Ryan Reynolds) okreće ploču svom sablasnom domaćinu sve dok Duh sadašnjeg Božića ne počne preispitivati ​​vlastitu prošlost, sadašnjost i budućnost. Prvi put Božićna priča ispričana je iz perspektive duhova u ovom urnebesnom glazbenom obratu klasične Dickensove priče", stoji u službenom sinopsisu filma.

Glazbene brojeve blagdanskog filma napisali su Benj Pasek i Justin Paul iz La La Landa, a Reynolds je za Empire rekao da mu je snimanje filma "išlo na živce" zbog glazbenih brojeva jer sebe ne vidi kao iskusnog pjevača ili plesača.

"Ne tvrdim da sam kompetentan pjevač ili plesač. Prije ovoga, tijekom ili poslije. Navikao sam ući na filmski set i na neki način sve moći shvatiti u trenutku. To nije slučaj s ovakvim filmom. Morate živjeti, jesti, disati i spavati ovu rutinu. Bilo je uzbudljivo, nervozno i zastrašujuće", rekao je.

Pročitajte više