Izašao je trailer za spin-off Bird Boxa

Screenshot: YouTube

NETFLIX je izbacio trailer za spin-off Bird Boxa. Izvorni film, koji je izašao 2018., smješten je u SAD-u i prati majku dvoje djece (Sandra Bullock) koja se mora izboriti za opstanak u opasnom svijetu u kojem si ljudi zbog bizarnog stanja oduzimaju živote na sve moguće načine.

Drama, koju je režirala Susanne Bier, temelji se na romanu Josha Malermana iz 2014. godine, dok spin-off, naziva Bird Box Barcelona, koji stiže na male ekrane 14. srpnja, prati što se događa nakon što epidemija zahvati Europu.

"Nakon što misteriozna sila desetkuje svjetsku populaciju, Sebastian mora krenuti na putovanje preživljavanja kroz puste ulice Barcelone. Dok stvara neugodne saveze s drugim preživjelima koji pokušavaju pobjeći iz grada, neočekivana i još zlokobnija prijetnja raste", stoji u sinopsisu.

 

Izdanje na španjolskom jeziku napisali su i režirali Alex i David Pastor, a u njemu glume Mario Casas, Georgina Campbell, Diego Calva, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Patrick Criado, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner i Leonardo Sbaraglia.

Bird Box je u prva četiri tjedna ostvario 282 milijuna sati gledanja, a jedini film koji ga je nadmašio je Red Notice s 328.8 milijuna sati gledanja u tri tjedna.

Pročitajte više