Izašao trailer za četvrtu sezonu najjezivije Netflixove serije

Screenshot: Youtube

NAPOKON je stigao službeni trailer za dugo očekivanu četvrtu sezonu serije You, čiji prvi dio izlazi sljedećeg mjeseca.

Posljednji put kad smo vidjeli Joea Goldberga (Penn Badgley), bježao je iz zemlje nakon što je ubio svoju ženu Love (Victoria Pedretti), spalio njihov dom kako bi lažirao svoju smrt te sina dao na usvajanje kako bi mogao pobjeći u Francusku i pronaći Marienne (Tati Gabrielle).

U četvrtoj sezoni pretvara se da je londonski profesor po imenu Jonathan Moore te je već pronašao "novu ekipu otmjenih prijatelja", kao i potencijalnih žrtava.

 

Netflix kaže da to uključuje "lojalnu ravnateljicu umjetničke galerije" Kate, studenticu književnosti Nadiu, "nepoštenog autora" Rhysa, divlju aristokratsku socijalisticu Phoebe i njezinog dečka Adama, poduzetnicu Sophie i njezinog "introvertiranog brata", pisca Simona, privilegiranu oksfordsku studenticu Gemmu i bivšeg sportaša Connieja.

"Prva sezona bila je klasični triler o uhođenju koji je nudio izvrnut pogled na provjerene rom-com trope, druga sezona imala je više osvetnički motiv i izazivala je tradicionalna ljubavna očekivanja, a treća sezona bacila je Joea u triler, gotovo noir iz predgrađa, zajedno s razigranim susjedima. S četvrtom sezonom You se pretvara u čisti misterij ubojstva a la Agatha Christie. Drugim riječima, Joeov život će postati puno kompliciraniji, htio on to ili ne", stoji na Netflixovoj platformi Tudum.

Uz Badgleyja u četvrtoj sezoni You glumit će Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu i Eve Austin. Sezona će se emitirati u dva dijela, s premijerom prvog dijela 9. veljače, a drugog dijela 9. ožujka.

Pročitajte više