Izašao trailer za drugu sezonu animirane serije koja ima 100 posto na RT-u

Screenshot: Youtube/Netflix

NETFLIX je objavio teaser trailer za drugu sezonu popularne animirane serije Arcane. Međutim, s objavom teasera, iz Netflixa su obožavatelje rastužili vijestima da je druga sezona ujedno i posljednja sezona ove popularne i nagrađivane animirane serije. 

Arcane su kreirali Christian Linke i Alex Yee, a trailer druge sezone prikazuje događaje odmah nakon Jinxinog napada, s cijelim Piltoverom u potrazi za Jinxom i destruktivnom drogom Shimmer. Objavljeni teaser završava vrhunskim obračunom između Vi (Hailee Steinfeld), naoružane svojim masivnim rukavicama, i Jinx (Ella Purnell), prenosi Variety.

Još uvijek nije otkriven točan datum premijere na Netflixu, ali poznato je da će biti nekad tijekom studenog ove godine. U nastavku pogledajte teaser. 

 

Arcane je animirana adaptacija popularne videoigre League of Legends. Serija prati nekoliko heroja iz poznate videoigre, no okosnica prve sezone bile su dvije sestre koje je razdvojila tužna sudbina. Prva sezona izašla je još 2021. godine te je bila odličan uspjeh za Netflix. 

Osim savršenih 100 posto na Rotten Tomatoesu od kritičara, serija je osvojila i četiri Emmyja, uključujući onaj za izvanredan animirani program 2022. godine te pohvale za svoju animaciju, zvučni zapis i složenu priču, prenosi Variety. 

Netflix jednim detaljem u traileru rastužio obožavatelje

Obožavatelji videoigre, ali i oni koji su seriju počeli gledati bez da su prije igrali videoigru, oduševljeni su objavljenim teaserom. Ipak, mnoge od njih rastužila je vijest koju su iz Netflixa podijelili u teaseru, a to je da će druga sezona biti i posljednja sezona Arcanea. 

"'Svjedočite posljednjem poglavlju', zar već?", "Nikada neću biti spreman na emocionalnu štetu koju će ova sezona donijeti", "Već po traileru znam da će i ova sezona biti fantastična", "Šteta što nakon ovoga više nećemo gledati Vi i Jinx, ali sigurno će raditi priče o drugim likovima", "Nisam spreman da ovo bude kraj njihove priče, šteta što će završiti nakon ove sezone", neki su od komentara obožavatelja. 

Iako se čini da je ovo posljednja sezona o Jinx i Vi, sukreator Arcanea Christian Linke dao je izjavu u kojoj je najavio nove priče u ovom fiktivnom svijetu. 

"Arcane je samo početak našeg većeg putovanja pripovijedanja i partnerstva s prekrasnim studijem za animaciju, kao što je Fortiche. Od samog početka rada na ovom projektu imali smo vrlo specifičan završetak na umu, što znači da priča o Arcaneu završava ovom drugom sezonom. No, Arcane je samo prva od mnogih priča koje želimo ispričati u Runeterri", izjavio je Linke, prenosi Variety. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.