Jedna od najboljih serija današnjice dobiva treću sezonu

Screenshot: YouTube

POPULARNA serija The Bear dobit će treću sezonu, potvrdio je šef FX-a Nick Grad. Riječ je o seriji koja prati poznatog kuhara Carmena Carmyja Berzatta, koji se vraća kući voditi obiteljski posao nakon smrti jednog člana obitelji.

"The Bear, koji je zaludio publiku u prvoj sezoni, uzdigao se u visine drugom sezonom. Ponosni smo što radimo s Christopherom Storerom, Joannom Calo, Joshom Seniorom i ostalim ljudima iz kreativnog tima, kao i s briljantnom glumačkom postavom predvođenom Jeremyjem Allanom Whiteom. Ono što su napravili je za svaku pohvalu te jedva čekamo vidjeti što će nam donijeti sljedeće poglavlje ove priče", rekao je.

U seriji glume Jeremy Allan White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colon-Zayas i Abby Elliott. Christopher Storer je najzaslužniji čovjek za nastanak The Beara, koji se prikazuje na Huluu.

Na Rotten Tomatoesu ocjena kritičara je 99%, dok je kod publike nešto niža – 92%. Serija se sastoji od 18 epizoda, a počela se emitirati 2022. godine. Budući da su obje sezone stigle u lipnju, gledatelji bi isto mogli očekivati i za treću, no tek nagodinu ili za dvije godine.

 

 

Pročitajte više