Jessica Biel i Elizabeth Banks glume sestre u novoj Amazonovoj triler seriji

Foto: EPA

GLUMICE Jessica Biel i Elizabeth Banks dobile su glavne uloge u Amazonovoj novoj seriji pod nazivom The Better Sister. Serija se temelji na istoimenoj knjizi Alafaira Burkea, a Biel i Banks su jedne od izvršnih producentica na projektu.

The Better Sister je triler serija u kojoj se radnja vrti oko Chloe (Jessica Biel), koja se sa svojim suprugom odvjetnikom Adamom i tinejdžerskim sinom Ethanom seli diljem svijeta. Njezina otuđena sestra Nicky (Elizabeth Banks) u isto to vrijeme jedva spaja kraj s krajem i pokušava ne pokleknuti ovisnosti te ostati čista. Međutim, kad je Adam brutalno ubijen, glavni osumnjičenik šokira obitelj, razotkrivajući dugo zakopane obiteljske tajne. 

Serija dolazi iz studija Tomorrow, a Olivia Milch (Ocean's 8) i Regina Corrado (Mayor of Kingstown) glavne su voditeljice projekta. Također su izvršne producentice uz Banksa, Biel i Craiga Gillespieja.

Šef televizijskog odjela Amazon MGM Studios Vernon Sanders komentirao je nadolazeći projekt.

"Osim što je primamljiv triler s obratima, The Better Sister je uzbudljiva priča o obiteljskim svađama i oprostu. Briljantni duo Jessica Biel i Elizabeth Banks zasigurno će oživjeti ove likove na najautentičniji način uz Oliviju, Reginu, Craiga i talentirani tim Tomorrow Studiosa", komentirao je Sanders, prenosi The Hollywood Reporter.

Trenutno nije poznato kada započinje snimanje serije, kao ni okvirni datum premijere na Prime Videu.

Pročitajte više