Josh Brolin popljuvao svoj film s Megan Fox, ali više ne krivi redatelja za neuspjeh

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

JOSH Brolin je tijekom nedavnog intervjua za GQ otkrio da nikad neće prestati kritizirati svoj film Jonah Hex iz 2010. godine, adaptaciju DC-jevih stripova o istoimenom liku, prenosi Variety.

"Nikad neću prestati pljuvati po Jonahu Hexu jer je to bio užasan film", izjavio je Brolin.

Film prati antiheroja Jonaha Hexa (Brolin), bivšeg vojnika Konfederacije i poznatog lovca na ucjene. Nakon što mu američka vojska da ponudu da uhvati Quentina Turnbula (John Malkovich), bivšeg generala Konfederacije i terorista koji pokušava uništiti SAD, Hex kreće u lov na svog najvećeg neprijatelja koji mu je ubio cijelu obitelj.

Sporedne uloge igraju Michael Fassbender, Will Arnett, Michael Shannon, Wes Bentley, Lance Reddick, Aidan Quinn i Megan Fox. Fox je utjelovila prostitutku Lilah Black, koja je zaljubljena u Hexa.

Kreativni i komercijalni neuspjeh

Uz troškove snimanja koji su iznosili 47 milijuna dolara i zaradu od 11 milijuna dolara, Jonah Hex bio je veliki komercijalni promašaj. Osim toga, film su loše ocijenili i kritičari, zbog čega na Rotten Tomatoesu ima samo 12%.

No među najvećim kritičarima filma je i sam Brolin, koji je za neuspjeh krivio i producente jer su ga požurivali da što prije pronađe redatelja, ali i redatelja Jimmyja Haywarda, koji nije imao dovoljno iskustva. Sada, pak, krivi sebe jer je bio odgovoran za odabir redatelja.

"Mislim da smo napravili veliku grešku s redateljem. Ne krivim njega za sve jer je to bio moj izbor, moj loš izbor. A onda je cijeli film preuzeo studio i, po mom iskustvu, svaki put kad se to dogodi, stvari samo krenu nagore", objasnio je Brolin. Dodao je da je do problema došlo kada je studio pokušao približiti film što većem broju ljudi, ali u tome nije uspio.

Brolin se također ispričao Haywardu, koji trenutno boluje od raka kostiju i često odlazi na operacije. "To me podsjetilo da ne smijem samo nastaviti pljuvati po nekome. Ne znam što se događa u njegovom životu", rekao je glumac.

Pročitajte više