Korisnici Netflixa ne prestaju hvaliti ovu triler seriju iz 2013. godine: "Sjajna je"

Screenshot: YouTube/Netflix

IAKO je premijeru imala davne 2013. godine, serija Pad (The Fall), kreatora Allana Cubitta, ne prestaje oduševljavati publiku.

Članovi Facebook grupe Netflix Bangers preporučili su svima da pogledaju ovu triler seriju, u kojoj glavne uloge igraju Gillian Anderson, zvijezda Dosjea X, i Jamie Dornan, zvijezda trilogije Pedeset nijansi sive.

 

O čemu se radi u seriji?

Psihološki triler prati iskusnu policijsku detektivku Stellu Gibson (Anderson), koja iz Londona odlazi u Sjevernu Irsku kako bi pomogla u istraživanju serije ubojstava.

Policijska uprava Sjeverne Irske istražuje povezana ubojstva koja su se dogodila u Belfastu, ali nakon što lokalni detektivi u 28 dana ne uspiju riješiti slučaj, u pomoć im dolazi Gibson. Uz njeno vodstvo pokušavaju stati na kraj serijskom ubojici Paulu Spectoru, koji napada mlade uspješne žene (Dornan).

Gledatelji su oduševljeni

Prve dvije sezone Pada pokupile su odlične ocjene, kako od kritičara, tako i od publike. Na portalu Rotten Tomatoes ocijenjene su s 96 i 94 posto. Treća sezona podijelila je kritičare i ima 65 posto, no gledatelji pišu da se svejedno isplati pogledati seriju.

"Ne mogu vjerovati da tek sada gledam ovo. Na trećoj sam sezoni i baš me zanima što će se dogoditi. Ako već niste, pogledajte ovu seriju. Nećete se razočarati", napisala je jedna korisnica Facebooka.

"Ovo je jedna od najboljih serija koje sam pogledao, glavni glumci su odlični", dodao je drugi komentator.

"Sjajna serija, ali treća sezona je užasna", napisao je treći.

Serija Pad u Hrvatskoj je dostupna na Netflixu. 

Pročitajte više