Korisnici Netflixa o novoj južnokorejskoj seriji: "Sve sam pogledao u jednom danu"

Screenshot: Youtube/Netflix

JUŽNOKOREJSKA serija The 8 Show nedavno je došla na Netflix i ubrzo se pronašla na popisu najgledanijih serija na streaming-servisu. Ova triler-serija trenutno je na Netflixu u Hrvatskoj na desetom mjestu najgledanijih serija, a napisao ju je i režirao Han Jae-rim.

Radnja serije prati osam pojedinaca u financijskim poteškoćama koji sudjeluju u Money Gameu, reality natjecanju smještenom u tajanstvenoj zgradi od osam katova. Što se dulje nalaze u natjecanju, odnosno što dulje vrijeme prolazi, konačna nagrada je sve veća. Cijene svih resursa, osim hrane i vode, veće su tisuću puta od normalnih cijena, što ih prisiljava da pažljivo biraju što će kupiti. Dok ih promatra publika, ovih osam natjecatelja prisiljeno je boriti se za život, a ako jedan od njih umre, igra je za sve gotova.

 

Natjecatelji u realityju nemaju imena, nego su poznati kao F-ovi, točnije 1F, 2F, 3F, 4F, 5F, 6F, 7F i 8F. Utjelovili su ih Bae Sung-woo, Ell, Ryu Jun-yeol, Yul-Eum Lee, Moon Jeong-Hee, Park Hae-joon, Park Jeong-min i Chun Woo-hee.

Korisnici Netflixa seriju uspoređuju sa Squid Gameom

Mnogi korisnici Netflixa odmah su nakon dolaska serije na streaming, 17. svibnja, požurili pogledati seriju. Komentari su najčešće pozitivni, a neki The 8 Show uspoređuju s Netflixovom hit-serijom Squid Game. 

"Jedna od najboljih serija ikad! Pogledao sam je u jednom danu, ne može se prestati gledati jednom kad se upali."

"Ova serija podsjeća me na Squid Game, ali mi je puno više utjecala na psihu", "Još jedno južnokorejsko remek-djelo, pogledao sam sve epizode u jednom danu", "Ovu seriju stvarno vrijedi pogledati ako je dosad niste", "Podsjeća me na Squid Game, ali više me je traumatizirala", "Sviđa mi se. Stavlja fokus na ljudsku prirodu i hijerarhiju", "Puno mi je bolja nego Squid Game, mislim da je pametnije napisana", neki su od komentara na seriju. 

Pročitajte više