Korisnici Netflixa o novoj južnokorejskoj seriji: "Sve sam pogledao u jednom danu"

Screenshot: Youtube/Netflix

JUŽNOKOREJSKA serija The 8 Show nedavno je došla na Netflix i ubrzo se pronašla na popisu najgledanijih serija na streaming-servisu. Ova triler-serija trenutno je na Netflixu u Hrvatskoj na desetom mjestu najgledanijih serija, a napisao ju je i režirao Han Jae-rim.

Radnja serije prati osam pojedinaca u financijskim poteškoćama koji sudjeluju u Money Gameu, reality natjecanju smještenom u tajanstvenoj zgradi od osam katova. Što se dulje nalaze u natjecanju, odnosno što dulje vrijeme prolazi, konačna nagrada je sve veća. Cijene svih resursa, osim hrane i vode, veće su tisuću puta od normalnih cijena, što ih prisiljava da pažljivo biraju što će kupiti. Dok ih promatra publika, ovih osam natjecatelja prisiljeno je boriti se za život, a ako jedan od njih umre, igra je za sve gotova.

 

Natjecatelji u realityju nemaju imena, nego su poznati kao F-ovi, točnije 1F, 2F, 3F, 4F, 5F, 6F, 7F i 8F. Utjelovili su ih Bae Sung-woo, Ell, Ryu Jun-yeol, Yul-Eum Lee, Moon Jeong-Hee, Park Hae-joon, Park Jeong-min i Chun Woo-hee.

Korisnici Netflixa seriju uspoređuju sa Squid Gameom

Mnogi korisnici Netflixa odmah su nakon dolaska serije na streaming, 17. svibnja, požurili pogledati seriju. Komentari su najčešće pozitivni, a neki The 8 Show uspoređuju s Netflixovom hit-serijom Squid Game. 

"Jedna od najboljih serija ikad! Pogledao sam je u jednom danu, ne može se prestati gledati jednom kad se upali."

"Ova serija podsjeća me na Squid Game, ali mi je puno više utjecala na psihu", "Još jedno južnokorejsko remek-djelo, pogledao sam sve epizode u jednom danu", "Ovu seriju stvarno vrijedi pogledati ako je dosad niste", "Podsjeća me na Squid Game, ali više me je traumatizirala", "Sviđa mi se. Stavlja fokus na ljudsku prirodu i hijerarhiju", "Puno mi je bolja nego Squid Game, mislim da je pametnije napisana", neki su od komentara na seriju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.