Korisnici Netflixa o zaboravljenoj triler seriji: Izvanredna je

Screenshot: YouTube/Netflix

KORISNICI Netflixa su putem Facebook grupe Netflix Bangers pohvalili zaboravljenu triler seriju iz 2015. godine, nazvanu Bloodline.

"Nisam bila svjesna da je Bloodline tako dobra serija. Ignorirala sam je godinama. Ima puno sličnosti s Ozarkom", napisala je jedna korisnica i tako započela raspravu.

Psihološku triler seriju Bloodline kreirali su Todd A. Kessler, Glenn Kessler i Daniel Zelman. Serija je imala tri sezone koje su se prikazivale od 2015. do 2017. godine. Prva sezona oduševila je kritičare i na Rotten Tomatoesu ima 81 posto, dok druge dvije sezone imaju samo 53 posto.

O čemu se radi u seriji Bloodline?

Serija započinje proslavom 45. godišnjice hotela koji vodi imućna obitelj Rayburn. Obitelj čine otac i majka Robert i Sally Rayburn te njihova djeca: Danny, John, Kevin i Meg. John je šerif, Kevin je vlasnik luke, Meg je odvjetnica u lokalnoj firmi, a Danny je crna ovca u obitelji i na Floridu se vraća samo zbog godišnjice. Njegov povratak započinje seriju događaja koji će razotkriti mračne tajne naizgled savršene obitelji.

Glavnu glumačku postavu čine Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz, Sam Shepard, Sissy Spacek, Chloë Sevigny, John Leguizamo, Jacinda Barrett, Jamie McShane, Enrique Murciano, Katie Finneran i Andrea Riseborough. Mendelsohn je osvojio Emmy za ulogu Dannyja Rayburna.

Pozitivne reakcije gledatelja

Gledatelji su putem Facebooka podijelili svoja mišljenja o seriji, a mnogi od njih preporučili su Bloodline svim ljubiteljima Netflixove hit serije Ozark.

"Bloodline je jedna od najboljih serija koje je Netflix ikada snimio. Ben Mendelsohn je najbolji", napisala je jedna korisnica.

"Serija je puno sporija od Ozarka, ali isplati se pogledati", dodala je druga.

"Obožavam ovu seriju. Pogledala sam je nedugo nakon što sam nabavila Netflix i zatim par godina poslije kada nisam znala što gledati. Odlična serija! Naš Australac, Ben Mendelsohn je nevjerojatan", dodala je treća.

"Podcjenjuješ je kada je nazivaš 'dobrom serijom'. Ova serija je izvanredna", napisao je jedan korisnik.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.